VRSTE PAPAGAJA, OSTALE PTICE, ZANIMLJIVOSTI

Stranica "Vrste" prikazuje neke od vrsta papagaja koji uzgajaju na našim prostorima ili postoji mogućnost da se nabave.Tekstovi i slike koji prikazuju papagaje i ostale ptice, daju samo njihove osnovne karakteristike.

Ukoliko posedujete dodatne informacije ili fotografije neke od vrsta možete nam poslati putem e-maila i mi ćemo ih rado uvrstiti na naš sajt.

Kao što smo i na naslovnoj stranici rekli tema sajta su papagaji i ostale ptice, tako da će svi tekstovi i slike na ovu temu posle pregleda moderatora sajta biti uvršteni na jednu od stranica.Osim tekstova ili slika možete nam slati i linkove na koje ste naišli i smatrate da ih vredi uvrstiti na neku od stranica.

Glavna ideja ovog projekta proizlazi iz toga da na našim prostorima ne postoji knjiga ili sajt koji obrađuje ovu temu, na kojoj bi manje iskusni ljubitelji došli do potebnih informacija ili se odlučili koja ptica bi bila njihov idealan ljubimac.

Obrađen je veliki broj papagaja, ali uz naš i vaš trud ovaj broj će se svakodnevno uvećavati i sigurni smo da će postati nova "biblija" o papagajima na našem jeziku.

Kao dugogodišnji vlasnik sajta, nisam imao materijalne koristi od njega ali sam putem njega upoznao ogroman broj iskrenih ljubitelja ptica i sa njima nesebično delio svoja i sticao nova iskustva.

Klikom na levi podmeni izaberite neku od vrsta i uživajte

Saša Krnjeta